Yogarondreis naar Marokko met Alexander

Zaterdag 4 november – Zondag 12 november 2017

Ga met Alexander mee op rondreis naar Marokko en beleef de yogareis van je leven! Deze reis leid jou van Marrakesch naar de bergen, naar de Sahara (jawel, op een dromedaris mét verblijf in een bedouine tent!) en uiteindelijk weer naar Marrakesh. Een unieke beleving. Bekijk snel het volledige en gedetailleerde programma.

Klik HIER voor het volledige programma mét beeldmateriaal!

Dag 1

Om 17h40 komen we aan in Marrakesh. We worden er hartelijk ontvangen en rijden meteen door naar ons hotel. We verblijven er in een oase van rust op enkele minuten rijden van de luchthaven. Na de kennismaking met de lokale medewerker en een eerste briefing hebben we tijd voor een verfrissende duik in het zwembad. In de mooie tuin is er een eerste yogasessie. Overnachting in een klein paradijs aan de rand van Marrakesh.

Dag 2

Na de ochtendyoga en het ontbijt worden we naar de bergen gebracht. We verblijven er op een bergflank aan de voet van Marokko’s hoogste berg, de Toubkal. Het uitzicht van op het terras is fenomenaal. Wie zin heeft kan mee de begeleide wandeling maken door de ruwe en fascinerende omgeving. Op het terras of in het salon bij de openhaard is er de avondyoga. Overnachting op een prachtig gelegen plek met uniek uitzicht.

Dag 3

Na de ochtendyoga en het ontbijt beginnen we aan een grotere wandeling van 3 à 4 uur. Ezels gaan met ons mee om onze proviand en water te dragen. ‘s Middags lunchen we op een mooi plekje in de bergen. Terug op het terras is er een yogasessie bij ondergaande zon. Overnachting op een prachtig gelegen plek met uniek uitzicht.

Dag 4

Na de ochtendyoga en het ontbijt vertrekken we naar het zuiden. Met ons privébusje rijden we doorheen een schitterend berglandschap richting de woestijn. We maken er verschillende tussenstops en strekken de benen onder de talrijke palmbomen. In de namiddag bereiken we de rand van de woestijn voor de avondyoga. Overnachting in een oase met zwembad aan de rand van de Sahara.

Dag 5

Na de zonnegroet gaan we dieper de woestijn in. De dromedarissen wachten ons op. Aan een rustig tempo wandelen we de onmetelijke zandvlakte in. Het is een heel bijzondere ervaring. Na de avondyoga in de woestijn komen we samen bij het vuur onder een met sterren bezaaide hemel. Overnachting in comfortabele tenten in de woestijn.

Dag 6

Vandaag een volledige dag om in de woestijn te vertoeven. Na de yoga sessie zijn er verschillende mogelijkheden om wandelingen te maken in de isolate omgeving. Tegen de avond duiken er nomaden op die er de stilte doorbreken met hun gezang… Overnachting in comfortabele tenten in de woestijn.

Dag 7

Na de ochtendyoga en het ontbijt in de woestijn vinden we met onze dromedarissen de weg naar de bewoonde wereld terug. De opkomende zon belicht ons pad. Bij aankomst in de oase plonsen we in het heerlijke water. Overnachting in een oase met zwembad aan de rand van de Sahara.

Dag 8

Na de ochtendyoga en het ontbijt rijden we doorheen prachtige valleien naar het noorden en Marrakesh. We maken verschillende stops om het lokale leven van dichtbij te leren kennen. In Marrakesh worden we naar onze riad gebracht, een verborgen pareltje midden in de medina. We worden er warm ontvangen. Avondyoga op het dakterras of op het binnenpleintje. Wie zin heeft, verkent nog even Djemaa El Fna, het centrale plein in Marrakesh. Overnachting in het hart van Marrakesh.

Dag 9

Na de ochtendyoga en het ontbijt worden we ondergedompeld in een cultuurhistorische stad die getuigt van een rijk verleden. We bezoeken onder meer Medersa Ben Youssef en Palais de la Bahia, enkele schitterende architecturale bouwwerken. In de late namiddag worden we naar de luchthaven gebracht voor onze vlucht om 18h05 naar België. Einde van een unieke beleving!

Prijs € 960,- per persoon (op basis van verblijf in een twee, drie of vier persoonskamer en 2 nachten in tentenkamp / Single toeslag op aanvraag)
Minimum 7 / maximum 12 deelnemers!

Inbegrepen

  • Dagelijkse yogasessies door Alexander De Waele
  • Alle overnachtingen in uitzonderlijke verblijven
  • Alle transport ter plaatse volgens programma
  • Alle ontbijten en op dag 3 pic-niclunch in de bergen – Lokale reisbegeleiding

Niet inbegrepen

  • Internationale vlucht naar Marrakesh (vanaf 170,- bij Ryanair of via Valies-Uniek) – Overige maaltijden. Richtprijs 4 à 15,- euro per persoon
  • Toegangsgelden in Marrakesh. (ca. 5 euro)
  • Persoonlijke uitgaven, dranken en fooien
  • Annulerings- en/of bijstandpolis

Voor een reis naar Marokko is een internationale reispas vereist (geldig tot min. 6 maand na retour). Yoga on Call en Valies-Uniek wensen je een onvergetelijke ervaring! Wil je langer in het betoverende Marokko blijven? Laat je wensen weten en Valies-Uniek past de reis graag aan jouw wensen aan. Valies-Uniek

Klik HIER voor het volledige programma mét beeldmateriaal!

Lesgever

Alexander

Wanneer

04-11-2017 van 9.00 tot 12.00

Registreer nu