IBIZA RETREAT – Vinyasa & Yin Yoga met Ilse en Alexander

van vrijdag 1 mei tot en met vrijdag 8 mei 2020

Ga met ons mee voor een week Vinyasa en Yin Yoga op het prachtige Ibiza! De eerste week van mei 2020 organiseren Ilse en Alexander, in samenwerking met Sunweb, deze zalige yogavakantie.

IBIZA – SANTA EULALIA

Ibiza heeft een prachtige natuur, betoverende baaien en kleine strandjes tussen de rotsen. Maak kennis met de eilandcultuur in de authentieke dorpjes en op de vele hippiemarktjes. Ons hotel ligt in Santa Eulària des Riu. De stad Santa Eulalia staat bekend als het gastronomische en culturele centrum van het eiland. Het welbekende uitgaansleven van Ibiza vind je hier nauwelijks. Wél kun je hier authentiek Spanje bewonderen.

SOL BEACH HOUSE

Hotel Sol Beach House is een middelgroot viersterren hotel met een relaxte sfeer en veel faciliteiten. Het ligt in een rustige hoek van Santa Eulalia en is omgeven door veel groen. Het hotel ligt aan zee, waardoor je hier geniet van een rustgevend uitzicht, zeker met zonsop- en ondergang! De kamers zijn zeer comfortabel en beschikken over twinbedden. Het hotel heeft drie zwembaden, waarvan één rooftop met prachtig uitzicht. Een rustig dagje in het hotel blijven is dus zeker een optie. Bij de receptie kun je gemakkelijk een fiets, scooter of auto huren om het eiland te verkennen.

YOGA

Je mag een dagelijks yogaprogramma verwachten. Iedere dag begint met een actieve Vinyasa sessie van 1,5 uur en in de late namiddag eindigen we de dag met een rustige les Yin Yoga. Alexander zou Alexander niet zijn als hij je richting het einde van de week, zo wanneer je je spieren juist een beetje te veel begint te voelen, niet trakteert op een heerlijke sessie Roll & Release. Deze retreat is voor iedereen, je hebt geen specifiek niveau van yogabeoefening nodig. Ilse en Alexander komen immers tegemoet aan jouw persoonlijke niveau. Heb je echter nog nooit yoga gedaan? Probeer dan voor 1 mei nog een paar lessen mee te pikken! Dat zorgt immers voor een betere ervaring ter plaatse.

Voor deze reis werken we samen met Sunweb, voor praktische informatie rondom de reis kun je terecht bij Nathalie van Sunweb. Voor inhoudelijke en yoga-technische vragen bij ons!

Lesgever

Alexander
Ilse

Wanneer

01-05-2020 van 0.00 tot 0.00
08-05-2020 van 0.00 tot 0.00

Prijzen

Early Bird (t/m 1 maart 2020)
€ 1190,- op basis van een tweepersoonskamer
met twee aparte bedden (tweepersoonsbed
op aanvraag)
€ 1.400,- voor een éénpersoonskamer

Late Bird (vanaf 2 maart 2020)
€ 1.290,- op basis van een tweepersoonskamer
met twee aparte bedden (tweepersoonsbed
op aanvraag)
€ 1.500,- voor een éénpersoonskamer

INCLUSIEF:

VLUCHT (!!!)
ALLE YOGALESSEN
LOGIES
ONTBIJT
DINER
TRANSFERS OP IBIZA

(exclusief dossierkost van €12,50 per kamer, toeristenbelasting van €4,40 p/p p/n ter plaatse
te betalen, reisverzekering)

Je kunt per twee of alleen inschrijven. Indien je alleen inschrijft, en de goedkopere prijs prefereert, proberen wij je te matchen met een andere yogi die zich alleen inschrijft. Vermeld even bij ‘opmerking’ dat je een
kamergenoot zoekt. Schrijf je per twee in,
vermeld dan bij ‘opmerking’ de naam van je
reisgenoot.

Betaalinfo

Om je plaats te reserveren mag je online registreren.
Klik op ‘Registreer nu’ onderaan deze pagina en je
registratie wordt doorgestuurd naar Sunweb,
welke de verdere afhandeling van de boeking voor haar
rekening neemt.